Αρχική Σελίδα

Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd.

Κίνα Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd.

1 2 3 4 5
Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd. Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd. Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd. Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd. Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : SMR
Αριθμός Υπαλλήλων : 60~80
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

    Η summery βιομηχανική Co. μηχανών της Σαγκάη, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2006, βρίσκεται στη Σαγκάη, η οποία είναι η σφριγηλότερη πόλη στον κόσμο.

    Όπως μια ένας-στάση, μπορούμε να κατασκευάσουμε, μάρκετινγκ, σχέδιο, έρευνα και να αναπτυχθούμε, αντιπροσωπεύουμε την αξιόπιστη τεχνολογία και την ευελιξία να εξυπηρετήσουν στις ανάγκες σας. Το προσωπικό στις δυναμικές πωλήσεις και την ομάδα υπηρεσιών μας εκπαιδεύεται ιδιαίτερα, μπορούμε να πάρουμε τις καταλληλότερες ανάγκες προμηθευτών και παράδοση προσαρμοσμένης του συνέταιρου μας που τους καθιστούν επιτυχείς. Και επίσης η γρήγορη υπηρεσία απάντησής μας που είναι unsurpassed στην πείρα και την αξιοπιστία.

    Έχουμε το λογικό της προτεραιότητας πελατών η εμπειρία μας και η πείρα επιτρέπει στην ομάδα μας για να αξιολογήσει πλήρως την τεχνική και εμπορική βιωσιμότητα των προϊόντων. Τοποθετούμε μεγάλο στην ποιότητα και την αξιοπιστία και κερδίζω μας τεράστιοι σεβασμός και θαυμασμός μέσα στο αυτοκίνητο, railtransit, τη νέα ενέργεια, electronics.mechanical, το βιομηχανικές ρομπότ και τη μεγάλη ράγα, κ.λπ.

    Καταλαβαίνοντας την αγορά εξελίσσεται και η ανάγκη να αντιδράσουμε θετικά σε εκείνοι της αγοράς, πιστεύουμε τη Summery βιομηχανική Co. μηχανών της Σαγκάη, το ΕΠΕ μπορεί να σας παρέχει το καταλληλότερες προϊόν και η υπηρεσία.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Summery Industrial Machine Co. , Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. fuchengjun

Τηλ.:: 86-13817805021

Φαξ: 86-21-51561632

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)